• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 31.12.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Новорічна ялинка на Майдані: сценарій свята в ніч з 31 грудня на 1 січня

Взагалі-то, жартувати на навколомайданні теми важко. Причин на це кілька. По-перше, геть не до жартів було в ніч на 30 листопада під «Галею», вдень 1 грудня на Банковій, в ніч на 11 грудня на Майдані з боку Європейської площі та Інститутської. Так само, як не до сміху було затриманим, побитим і засудженим учасникам протесту.

Київ готується до зустрічі «барикадного» Нового року

У вівторок, 31 грудня, на Майдані Незалежності в Києві відбудеться святкування «барикадного» Нового року.

Революція каштанів: що спільного у Партії регіонів і «Хeзболли»

За «революцією кедрів» 2005 року в Лівані в нашій країні стежили з особливим інтересом - ще й тому, що сприймали її як продовження «помаранчевої революції» в Україні - та й самі ліванці, як прихильники, так і противники повсталої опозиції, постійно зверталися до українського або грузинському прикладів.

Протягом 2-6-го січня влада готує провокацію на Євромайдані

2-6-го січня на Євромайдані можливі «ганебні провокації Банкової-Кремля».

На Януковича подали до суду за узурпацію державної влади

Громадянський рух «Спільна справа» звернувся до Вищого адміністративного суду України з позовом про визнання протиправним виконання Віктором Януковичем повноважень президента України і вимогою про призначення негайних президентських виборів.

Висунення єдиного кандидата є недостатнім для перемоги - опозиція

Перед стартом президентської кампанії опозиція повинна добиватися внесення змін до закону про вибори президента і ротації кадрового складу Центральної виборчої комісії.

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»