• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 3.01.2014 р.

Про що говорять цього ранку

Дефіцит держбюджету України сягнув 46,5 млрд грн 

Дефіцит державного бюджету України в листопаді 2013 склав 5,68 млрд грн порівняно з 5,61 млрд грн у жовтні, в цілому з початку року досяг 46,5 млрд грн. 

Майже щодня на Майдан відбуваються непрямі атаки «Беркута» 

Комендант Євромайдану, депутат Андрій Парубій заявляє, що кілька днів тому в ліфті Будинку профспілок невідомі намагалися влаштувати диверсію. 

Палки під ялинку: які законодавчі зміни чекають на бізнес у новому році 

Зниження ставок ПДВ і податку на прибуток відстрочать. Натомість скасовуються свідоц­тва платника єдиного податку та ПДВ, а реєстр таких платників стане відкритим. Почнуть штрафувати за РРО без електронної звітності. Буде заборонено продавати товари з маркуванням «еко-», «біо-», «натуральний» тощо без спеціальної сертифікації. Дивіденди, відсотки та роялті, що виводяться на Кіпр, оподаткують в Україні. Це деякі зі змін, які чекають на бізнес у новому році. 

Канаду попросили про санкції проти керівництва України 

Канадська Група сприяння демократії в Україні звернулася до уряду з проханням застосувати санкції проти керівництва України. 

У Києві дорожчає первинне житло, але дешевшає вторинне 

Середня вартість пропозиції житла на первинному ринку житлової нерухомості Києва в 2013 році зросла на 1,3% порівняно з 2012 роком - до 13,337 тис. грн за 1 кв. м, тоді як в 2012-му зростання до попереднього року склало 2,3%. 

Тест-драйв нового Ford Focus: просто focus-покус 

На що здатний новий Ford Focus з літровим двигуном EcoBoost. 

Аномальний снігопад в США (фоторепортаж) 

Потужні снігопади сталися на північному сході США, що призвело до скасування понад 2 тис. авіарейсів. Влада оголосила надзвичайний стан і закликала людей не виходити на вулицю без крайньої потреби. В одному з міст штату Массачусетс за кілька годин випав сніг товщиною 53 см.  

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»