• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 05.01.2014 р.

Про що говорять цього ранку

Майдан готується зустріти Різдво

На святкуванні Різдва 6 січня на Майдані Незалежності, де проходить безстрокова акція прихильників євроінтеграції, очікується кілька сот тисяч людей.

Біг Папа просить все забути, або А життя покарає

Думаю, багато хто з вас, як і я, знайшли, більш приємне зайняття в останні хвилини 2013 року, замість того, щоб вислуховувати новорічне привітання Януковича. Потрібно культивувати в собі добрі почуття, недобрі завжди знайдеться кому порушити. Але ось Новий рік відстріляв свої хлопавки, і тепер можна поцікавитися, чого там Віктор Федорович наговорив.

Обама обговорив з українською діаспорою санкції проти Януковича

Адміністрація Барака Обами обговорила з українською діаспорою в Вашингтоні кроки з реагування на утиск демократії в Україні.

Євромайдан готується до нового силового розгону

Після новорічних та різдвяних свят опозиція має намір відновити протест, але готова і до нових спроб влади силовим способом розігнати демонстрантів.

Bloomberg опублікував рейтинг мільярдерів 2013

Сукупні активи 300 найбагатших людей планети в 2013 році зросли на $524 млрд, склавши $3,7 трлн.

Как стать гражданином мира: юридические основания для получения второго паспорта

Найбільш популярні та затребувані на сьогоднішній день державні програми отримання другого паспорта в обмін на інвестиції в закордонну нерухомість.

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»