• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 08.01.2014 р.

Про що говорять цього ранку

Тетяна Чорновіл вважає, що її побили через кримські володіння Януковича

Побита під Києвом опозиційна журналістка Тетяна Чорновіл вважає, що однією з причин нападу на неї стало розголошення відомостей про майно Віктора Януковича на мисі Айя під Балаклавою.

Українському МЗС «сподобалася» резолюція США

Міністерство закордонних справ розцінює прийняття резолюції Сенату США щодо України як вияв підтримки європейського вибору України та її демократичного розвитку.

Вимушена жадібність: чому українські банки кинулися в споживкредитування і чим це загрожує

Застій на ринку нерухомості і планомірне погіршення автопродажу (за листопад поточного року було продано на 42% менше автомобілів, ніж у листопаді 2012 року) змусили банкірів шукати альтернативні ніші, однією з яких і став сегмент роздрібних кредитів. Якщо раніше ця ніша була справою кількох гравців, для яких «чайники і праски» були основним джерелом заробітку, то зараз «потреби» годують більшу частину банківського ринку.

СБУ та МВС слідкують за активістами Євромайдану

Працівники СБУ та МВС здійснюють незаконне стеження за активістами Майдану.

У бюджеті 2014 позбавили коштів інвалідів і віддали силовикам

Проект бюджету на 2014 рік - приклад того, як влада передбачає мільярди на власний апарат і чиновників, а на життєві потреби простих українців виділяє копійки.

Українські Гімалаї (фоторепортаж)

Чорногірський хребет, розташований в самому серці Карпат, в туристичних колах іноді називають «українськими Гімалаями». За непередбачувану погоду, чудові краєвиди, дуже круті для Карпат схили і найвищі гори України, які входять до цього хребта.

 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»