• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 10.01.2014 р.

Про що говорять цього ранку

До Ради «Майдану» проникли агенти Банкової і Медведчука

В опозиції вважають, що ультиматум Громадської ради Майдану щодо єдиного кандидата на президентські вибори - це ініціатива адміністрації Януковича.

Україна може більше не розраховувати на поблажливість Європи

У Європейському союзі існує чимало політиків, які раді тому, що Володимир Путін (підписаними в Москві угодами з Україною 17 грудня - ред.) зняв українське питання з порядку денного ЄС.

Територіальні громади. Або громади, або територія

Однією з небагатьох нових ідей, що з’явилися під час нинішнього Майдану, є ідея «неконституційних органів влади». Кажучи точніше, вона з'явилася раніше, а в ході Майдану лише була широко поширена.

Українці не хочуть здавати свої автомобілі на утилізацію

За чотири місяці дії закону про утилізацію транспортних засобів українці не здали на утилізацію жодного автомобіля.

Денег.net: українські банки хочуть кредитувати, але не можуть через занадто дорогий ресурс

За три квартали 2013 банківська система вийшла в прибуток на 1,732 млрд грн, що однак на 37,6% нижче аналогічного торішнього показника. Ці цифри головним чином зіпсував вересень, який українські фінорганізації закінчили зі збитком в 770 млн грн, що в 6,5 рази більше аналогічного періоду 2012 року. На загальний результат також вплинули негативні показники окремих банків. Наприклад, у своїй квартальної звітності рекордні збитки показав Кредитпромбанк. Його збиток у третьому кварталі склав 1,359 млрд грн.

ТОП-10 найбільш популярних автомобілів в 2013 році

Лідируючі позиції займають ЗАЗ, Hyundai і Geely.

Країна мрій різдвяна (фоторепортаж)

5 і 7 січня в Київському музеї народної архітектури та побуту під відкритим небом «Мамаєва слобода» проходив традиційний, шостий міжнародний фольклорний фестиваль «Країна мрій різдвяна». До програми фестивалю входили виступи фольклорних колективів та музичних груп, що працюють на стику жанрів, різні майстер-класи, різдвяні обряди, продаж сувенірів. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»