• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 12.01.2014 р.

Про що говорять цього ранку

Ненасильство - це вам не безсилля, або Їж, сволота, ананаси!

Прогнози злостивців, пораженців та інших людей слабкої душевної організації - мовляв, здуються протести під святковим натиском олів'є і алкоголю - не виправдалися. І з чого б протестам здутися, адже нікуди не подівся головний винуватець торжества, розум, совість і честь українського правлячого класу - Віктор Федорович Янукович. Не подівся він - і нам нікуди подітися. На Майдан, під Межигір'я і далі скрізь.

Опозиція дала Януковичу 10 днів

Опозиція вимагає від президента Віктора Януковича негайно забезпечити виконання закону про звільнення від покарання учасників протестів.

Європі радять поквапитися з санкціями проти української влади

Лідер УДАРу Віталій Кличко звернувся до європейських політиків і депутатів Німеччини з проханням якомога швидше ввести санкції проти української влади.

Майдан просить США покарати Захарченко санкціями

Майдан закликав Сенат США ввести санкції проти українських чиновників, у тому числі - проти міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка.

Держобвинувачення вважає вирок «васильківським терористам» занадто м'яким

Вирок «васильківським терористам» буде оскаржений, заявляє державний обвинувач у зазначеній кримінальній справі Костянтин Кулаковський.

Формула перемоги над Януковичем: єдина програма, а вже потім єдиний кандидат

Януковича може перемогти не якась інша людина, а нова Україна, значить – нам потрібен не єдиний кандидат від опозиції, а єдина програма. 2014-й рік для України буде роком президентської виборчої кампанії, саме тепер визначиться результат виборів 2015-го року. Політики з обох таборів докладуть усіх зусиль, щоб опозиція пішла на вибори порізно, завдання громадськості – не допустити цього.

 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»