• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 17.01.2014 р.

Про що говорять цього ранку

Янукович підписав закон про держбюджет-2014

Президент Віктор Янукович підписав закон про державний бюджет України на 2014 рік, прийнятий напередодні Верховною Радою, проте текст документа поки відсутній у відкритих джерелах.

Олег Рибачук: Янукович - це клізма для активізму

Контракти застали громадського діяча Олега Рибачука в той момент, коли він збирався на Майдан. З лижним шоломом і маскою. «Я жодного разу не був на Майдані в шоломі. Але, мабуть, тепер це стане моєю традицією», - пожартував він. Мало того, на спині Рибачука красувався дуже примітний плакат. Власне, з цього ми і почали нашу розмову.

Україна чекає подальше «закручування гайок» - польський експерт

Радник Президента Польщі Броніслава Коморовського Роман Кужняр прогнозує подальше «закручування гайок» в Україні. Єдиним, хто може зупинити цей процес, є український народ.

Царське полювання: як президент нагнув народних депутатів, які втратили інстинкт самозбереження

Щоб позбавити депутата недоторканності і посадити його за грати тепер достатньо лише внесення генпрокурора і підтримки його 226-ма голосами парламентаріїв. Вся процедура займе не більше п'яти днів. Такі зміни в регламент ВР вчора без будь-яких обговорень підняттям рук підтримали в парламенті.

Опозиція буде знищена без підтримки Майдану - Карасьов

Нинішня українська опозиція нічого не варта без підтримки Майдану, заявив політолог Вадим Карасьов.

В Україні вводиться відео-реєстрація порушень правил дорожнього руху

Платити штрафи будуть власники авто, а не ті, хто були за кермом.

«Маланка Фест» у Чернівцях (фоторепортаж)

15 січня Чернівцях пройшов єдиний в Україні IV фольклорно-етнографічний фестиваль «Маланка Фест 2014». Всього в заході взяли участь 42 колективи. З цього року фестиваль став міжнародним, оскільки до нього приєдналися представники Румунії та Молдови. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»