• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 30.01.2014 р.

Про що говорять цього ранку

Опозиція підготувалася до зміни Конституції та розгону «Беркута»

Опозиція у вівторок, 4 лютого, поставить на голосування Верховної Ради законопроект про зміну Конституції.

Команда Януковича розпадається на очах, - Кваснєвський

В Україні розпочався процес дезінтеграції влади, коли частина колишніх партнерів не хоче підтримувати Віктора Януковича.

Виходить, протестувальникам потрібно ловити чиновників і міліціонерів, а потім їх обмінювати - політолог

Директор Агентства моделювання ситуацій Віталій Бала вважає, що голосування за закон про амністію у Верховній Раді не є поразкою опозиції, і ніяк не вплине на Майдан.

«Беркут» повністю зомбований пропутінської пропагандою

Ударний і практично вже не контрольований загін режиму - спецпідрозділ МВС - зомбований навіть не проросійською, а пропутінської пропагандою.

Госстат отрапортовал о выходе Украины из рецессии

ВВП України за четвертий квартал 2013 року зріс на 3,7% порівняно з четвертим кварталом 2012 року, що дозволило перекрити його падіння в перших трьох кварталах і в цілому за підсумками року вийти на нульову динаміку.

Партія сказала: треба! Чому незабаром може піднятися податковий майдан-2

У бюджеті-2014 опосередковано передбачено посилення податкового тиску на бізнес. Ставки основних податків, крім акцизів, начебто не підвищуються. Водночас дохідна частина державного кошторису збільшена майже на 45 млрд грн порівняно з торішньою - до 395,3 млрд грн проти 351,2 млрд грн у 2013-му. Це тому, що уряд сподівається на зростання ВВП в 2014-му на цілих 3%. У той час як, наприклад, МВФ в кінці минулого року погіршив відповідний прогноз з 1,5% до 1%.

Гарячі квитки на моноспектакль Олександра Васильєва!

Олександр Васильєв про еволюцію прикрас; що, де і як носити; великих і маленьких секретах ювелірного мистецтва; етикеті; кращих друзях жінок та багато іншого - 2 лютого, Київ. Є в наявності гарячі квитки зі знижкою до 50%! 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»