• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 31.01.2014 р.

Про що говорять цього ранку

Янукович затвердив скасування «законів про диктатуру»

Президент України Віктор Янукович затвердив скасування низки законів від 16 січня.

Владі України загрожує Гаазький трибунал, - Чорновіл

Події в Україні, зокрема, факти злочину проти людяності, можуть стати предметом розгляду на Генеральній асамблеї ООН і підставою для звернення до Гаазького трибуналу, вважає політичний експерт, народний депутат Верховної Ради попередніх скликань Тарас Чорновіл.

Європа заблокує рахунки українських посадовців

Небажання президента України Віктора Януковича йти на компроміс може призвести до того, що вже наступного тижня в ЄС можуть почати готувати списки посадовців, які отримають заборону на в'їзд і заблоковані рахунки.

«Правий сектор» і «афганці» вимагають участі у переговорах з владою

Об'єднання «Правий сектор» і ветерани-афганці хочуть виступити третьою стороною в ще незапланованому раунді переговорів між владою та опозицією щодо врегулювання суспільно-політичної кризи.

Чорна качка: ріелтерів-шахраїв визначатимуть щоквартально

Наприкінці минулого року в столиці заснували «почесне» звання «Чорна качка на ринку нерухомості» і тепер щокварталу номінуватимуть на нього найбільш недобросовісних учасників ринку - причому як компанії, так і окремих ріелтерів.

Тварини взимку (фоторепортаж)

Замерзаєте? Втомилися продиратися через замети? Не занепадайте духом! Беріть приклад з тварин - вони навіть не знають, що має бути інакше.

 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»