• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 10.02.2014 р.

Про що говорять цього ранку

Янукович приготувався розігнати Раду, щоб утримати владу, - ЗМІ

В Адміністрації президента вже підготовлено два проекти указу про розпуск Верховної Ради.

Українці масово виводять гроші з банків

Через можливі девальвації і обмеження на дострокове зняття депозитів, українці наприкінці січня вивели з банків понад 7 млрд грн депозитів.

Будувати в епоху змін: у 2013 році активно зводили житлову і торгову нерухомість. Що буде в 2014-му?

2013 рік ознаменувався для ринку нерухомості великою кількістю нововведень у законодавстві: набули чинності новий порядок оформлення угод, податок на володіння нерухомістю, обмеження за готівковими розрахунками і нові правила оцінки нерухомості. Багато з цих реформ були взяті із практики європейських країн, але, як часто буває в українських реаліях, впроваджувалися в життя зі скрипом або спотворювалися до невпізнання.

Сина Єфремова в США «кинули» на мільйон доларів

Син лідера регіоналів Олександра Єфремова Ігор «інвестував» в американську економіку $1,1 млн, які тепер не може повернути.

Щоденник Сочі-2014. Найдорожча у світі

Не встигли іноземні гості як слід приноровитися до побутових умов оточеного парканом з колючим дротом олімпійського селища, як прийшла пора виходити на старт. Найдорожча за історію, вартістю $48 млрд Олімпіада розпочалася. То – перші зимові Ігри в субтропіках. Температура повітря у день відкриття Олімпіади складала 19 градусів. Впродовж двох наступних діб стало трохи холодніше, але навіть при цьому учасникам змагань і туристам важко розібратися, який одяг вдягати, збираючись відвідати лижний стадіон.

Кращі кадри другого дня Олімпіади (фоторепортаж)

Кращі фотографії другого дня змагань зимових Олімпійських ігор у Сочі. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»