• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 17.02.2014 р.

Про що говорять цього ранку

«Регіони» обурилися майбутньому мирному наступу на Раду

Партія регіонів вважає неприпустимим планований опозицією і Майданом похід до Верховної Ради у вівторок.

Віктор Мусіяка: «Інтерес до посади президента може впасти»

Хто знає, можливо, вже завтра Верховна Рада за сприятливих обставин проголосує за повернення Конституції-2004. Чи правильне це рішення? Чи допоможе це країні вийти з кризи? Про це ми поговорили з одним із «батьків Конституції», професором права Віктором Мусіякою.

Економіка протекторату: чому Януковичу доведеться домовлятися із Заходом

Українська влада вже котрий місяць їздить по світу з простягнутою рукою, або ж, навпаки, до неї самої приїжджають візитери зі щедрими обіцянками і жорсткими умовами виділення коштів.

Тягнибок пояснив, навіщо владі обвал гривні

Влада обвалює гривню заради збагачення окремих її представників і формального виконання бюджету.

Покаяння Чічітова

У липкій темряві київського вечора по вулиці обережно пробирався чоловік. Вірніше, не пробирався, а дріботів маленькими кроками. Щохвилини озираючись назад, незвичайний мандрівник прямував у бік Майдану. Попереду височів зім'ятий профіль барикад із вкопаними шматками заліза, прутами і хрестом, що здіймався немов на Голгофі.

Щоденник Сочі-2014. Холодна війна

Олімпійське перемир’я закінчилося. Зі стартом хокейного турніру на Іграх в Сочі перестали сприймати перемоги перемогами, а поразки поразками. Ні, звісно був і залишається колоритний норвезький лижник Петтер Нортуґ, який обіцяв завершити кар’єру, якщо програє шведові Юхананові Ульссону в спринті. Програв. І як ні в чому не бувало, вийшов на естафетну гонку.

 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»