• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 24.02.2014 р.

Про що говорять цього ранку

Аваков оголосив Януковича в розшук

Екс-президент України Віктор Янукович оголошений в розшук, заявив в.о. голови Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков.

Загиблим учасникам акції протесту присвоять звання «Герой України»

Верховна Рада України прийняла рішення запропонувати наступному президентові країни присвоїти звання «Герой України» загиблим учасникам акції протесту.

Армію збиралися кинути проти Майдану (Документ)

Начальник Генштабу збройних сил Юрій Іл'їн 20 лютого наказав ряду військових частин перемістити екіпіровані і озброєні групи для зачистки Майдану.

Москаль оприлюднив документи з іменами та посадами снайперів на Інститутській

Снайперами на Інститутській були бійці підрозділу спецоперацій ВВ та спецпідрозділу «Омега», а допомагав у підготовці спецоперації колишній перший заступник ГРУ Російської Федерації.

Повернення до олігархії: чи вдасться змінити Українську державу?

Коли, кажучи про можливі результати української Революції, я називаю демонтаж кримінальної республіки і повернення до олігархічного державі, колеги дивляться на мене з подивом: ну чому ж, справді, кримінальна республіка гірше олігархічної держави і чи за це стояв Майдан?

Звільнено всіх затриманих учасників акцій протесту

Всіх затриманих учасників акцій протесту відпустили, повідомив перший заступник голови департаменту з виконання покарань Сергій Сидоренко.

Витрати держбюджету скорочують в екстреному порядку

Парламентарії пропонують на найближчі 10 днів профінансувати тільки 9 статей витрат.

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»