• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 03.03.2014 р.

Про що говорять цього ранку

У Держдумі РФ зареєстрували проект анексії української території

У Держдумі Росії зареєстровано законопроект про анексію Криму. Його зареєстрували 16 депутатів Держдуми ще 28 лютого.

Крим обміняють на неприєднання України

Я припускаю, що мета російської операції в Криму не анексія Криму. Вірніше так: вже не анексія Криму, яка була завданням-максимум, але не вигоріла до понеділка 3 березня через рішучу позицію Заходу. З понеділка Росія відкатує назад і переходить до завершального, заздалегідь продуманого етапу своєї комбінації - плану «Б».

Генерал-лейтенант Віктор Чумак: «Я знаю, який план у Путіна»

Вперше в історії українскої незалежності Верховна Рада провела закрите засідання. Втім, в ці дні багато чого відбувалося вперше. Наприклад, вперше олігархи стали губернаторами. Але все меркне на тлі головної новини - вперше в контексті російсько-українських відносин прозвучало слово «війна». Який план у Путіна? Де він зупиниться? І якою має бути реакція України? Про це та про багато іншого в інтерв'ю Контрактам розповів народний депутат України (фракція «УДАР»), генерал-лейтенант Віктор Чумак.

Вторгнення в Крим вже обійшлося Росії в $7-10 млрд

Центральний банк Росії витратив на утримання курсу рубля кілька мільярдів доларів.

Путін - брат Януковича, або Пам'ятник іншому десанту

Ніколи, ніколи не вірив у «кремлівську загрозу». Всі розмови про те, що прийде страшний Путін і захопить нашу безглузду, але таку чудову Батьківщину, здавалися не просто фантазією, а недоречною патріотичної екзальтацією. По-перше, навіщо захоплювати, коли ефесбешнікі та інший путінський люд ледь не з гармошкою по Хрещатику ходить і у високих кабінетах на Печерську засідає. По-друге, Путін, при всій до нього нелюбові, чи не здавався ідіотом. А ти ж дивись...

Якщо завтра війна

Після того, як ввечері 21 лютого я піднявся по Інститутській, на якій тут і там горіли лампадки і лежали букети квітів поверх запечених плям крові, я зрозумів одне: ніякі правильні слова не варті ні гроша, якщо ти не готовий за них померти. Реально. Назавжди.

 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»