• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 11.03.2014 р.

Про що говорять цього ранку

Верховна Рада скасувала рішення про проведення кримського референдуму

Верховна Рада України призупинила рішення парламенту Автономної Республіки Крим від 6 березня 2014 про проведення загальнокримського референдуму.

Європа покарає Росію газовими санкціями

Бізнес «Газпрому» опинився під серйозною загрозою. Рішення Євросоюзу призупинити співробітництво з Росією щодо газопроводу «Південний потік» і відстрочити рішення про розширення доступу «Газпрому» до газорозподільної системі OPAL де-факто означає початок введення енергетичних санкцій.

Рада попросила про військову допомогу у гарантів Будапештського договору

Верховна Рада звернулася до держав-гарантів безпеки України, в якому, зокрема, міститься прохання про військову допомогу.

Співробітник російських спецслужб готував теракти в Донецьку і Луганську, - СБУ

Служба безпеки України розслідує причетність затриманого співробітника російських спецслужб до підготовки вибухів у громадських місцях Донецька та Луганська.

Марк Солонін: «Путінська Росія програла, а нова революційна Україна вже виграла»

Російський історик і публіцист, автор безлічі книг і статей, присвячених Великій Вітчизняній війні Марк Солонін розповів про причини і наслідки вторгнення Росії до українського Криму.

Експеримент Путіна: чи можна замінити економічні реформи маленькою переможною війною

Володимир Путін зважився не тільки на справжню агресію проти України. Він зважився на небачений економічний експеримент, за результатами якого буде цікаво поспостерігати всім - крім можливо, самих росіян.

Карнавал в Ріо-де-Жанейро 2014 (фоторепортаж)

На початку березня в Бразилії традиційно пройшов знаменитий карнавал. Протягом тижня кращі школи самби змагалися за першість. Під час параду учасники показали мільйонам глядачів майстерність екзотичного танцю й красу костюмів.

 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»