• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 12.03.2014 р.

Про що говорять цього ранку

Росія готувалася до війни з Україною кілька років, - експерт

Росія готувалася до війни з Україною. У 2012 - 2013 роках Міноборони РФ здійснило ротацію військових в Криму і укомплектували військові частини офіцерами і солдатами, які не мають родинних зв'язків в Україні

Анексія Криму Росією стане порушенням Статуту ООН - заява G7

Лідери країн G7 закликали Росію не підтримувати проведення референдуму про статус Криму, йдеться в заяві, поширеній у середу, 12 березня, Білим домом.

Криза довіри: чому Росія ризикує розколотися на удільні князівства

Одним з найважливіших результатів російської окупації Криму стала фактична втрата довіри в діалозі між Заходом і Росією. Росією і країнами пострадянського простору. Такої глибокої кризи довіри ми не спостерігали з часів закінчення навіть не «холодної», а Другої Світової війни, коли між вчорашніми союзниками - демократичними країнами Заходу і сталінською «імперією зла» пролягла безодня ціннісного нерозуміння.

Путіну нічим відповісти на санкції Європи та США

Кілька простих міркувань про очікувані наслідки можливих економічних санкцій від видатного російського економіста Костянтина Соніна, проректора Вищої Школи Економіки (Москва).

Бізнес поставив ультиматум корупціонерам

ВГО «Фумігаційна асоціація» закликає чиновників, задіяних у корупційних схемах, добровільно залишити свої посади, і перестати лобіювати на посади своїх спільників.

Куди піти у Києві: культурні події тижня 13-20 березня

Майбутній тиждень потішить столичних шанувальників театру, виставок та музики.

Айдітарод - 2014 (фоторепортаж)

«Айдітарод» - найзнаменитіші і найекстремальніші перегони на собачих упряжках. Маршрут гонки має загальну протяжність 1570 км і проходить по території Аляски. «Айдітарод» проводиться в пам'ять про часи, коли собачі упряжки були основним видом транспорту на Алясці до винаходу снігоходів і літаків. Переможець гонки отримує в нагороду $50 тис і нову вантажівк

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»