• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 13.03.2014 р.

Про що говорять цього ранку

Рада прийняла закон про Національну гвардію України

Верховна Рада України прийняла за основу і в цілому закон «Про Національну гвардію України», внесений головою Верховної Ради Олександром Турчиновим (№ 4393).

Українські військові в Криму виставили ультиматум керівництву країни

Полковник Юлій Мамчур просить керівництво країни довести до українських військових план дій на випадок прямої загрози цивільному населенню. У разі відмови обіцяє діяти згідно зі Статутом ЗСУ, аж до відкриття вогню.

Українське МЗС підтвердило затримання Фірташа

Міністерство закордонних справ України підтверджує інформацію щодо затримання українського бізнесмена Дмитра Фірташа в столиці Австрії.

Свободу громадянину, або Як виграти війну

Думаю, вже багатьом стало зрозуміло, що мета Путіна - відновлення контролю над Україною. Причина, по якій він переслідує цю мету - страх. На цю тему сказано достатньо, додам лише, що в картині світу таких персонажів як Путін відсутні люди та їх воля. Він сприймає Майдан і «кольорові революції» в цілому як змову «американців» проти нього і його влади. Це, зрозуміло, дуже небезпечно, але це дає нам переваги.

У Росії створили альтернативний «культурний» список на підтримку України

Російські артисти, які виступають проти дій російського президента Володимира Путіна в Криму, поставили свої підписи в альтернативному списку - на підтримку України.

Сергій Григорьянц: Путін - резидент Майдану в Кремлі

Не знаю, які ще «вказiвкі» зі Львова Путін отримає, але основні завдання - програму відродження української державності, він виконав блискуче.

Вибух у Нью-Йорку знищив дві п'ятиповерхівки (фоторепортаж)

В результаті вибуху на півночі Манхеттена в Нью-Йорку, який спричинив руйнування двох п'ятиповерхових будівель, загинули чотири людини, більше 60 звернулися за медичною допомогою. Вибух був викликаний витоком газу. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»