• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 19.03.2014 р.

Про що говорять цього ранку

Санкції Заходу проти Росії можуть бути успішними тільки в одному випадку - експерти

Експерти впевнені, що санкції Заходу проти Російської Федерації можуть серйозно вплинути на її політику стосовно України, якщо вони будуть більш глобальними.

Росія стягує на північ Криму диверсійні групи

За оперативними даними групи «Інформаційний Опір», в останню добу спостерігається концентрація в північній частині Криму, в безпосередній близькості від перешийка, російських диверсійно-розвідувальних груп.

ВАСУ закрив провадження про законність президентства Турчинова

Вищий адміністративний суд України закрив провадження за позовом Володимира Олінцевіча до Верховної Ради про визнання незаконними дій парламенту при покладенні виконання обов'язків глави держави на спікера Верховної Ради Олександра Турчинова.

Україна погрожує «Газпрому» відбиранням активів

Україна залишає за собою право компенсувати збиток за рахунок майна російського «Газпрому», якщо компанія спробує взяти під контроль родовища на шельфі Чорного моря, які були віддані в розробку великим міжнародним компаніям.

Махніцький обіцяє розслідувати бійку в НТКУ без політики

Генпрокуратура проведе об'єктивне розслідування конфлікту в НТКУ за участю депутатів від ВО «Свобода».

Куди піти у Києві: культурні події тижня 20-27 березня

Майбутній тиждень потішить шанувальників театру, музики і виставок.

Найбільша конференція з інтернет-маркетингу в Східній Україні «Face2Face»

16 травня 2014 в Харкові відбудеться одна з найцікавіших подій сфери інтернет-маркетингу - конференція «Face2Face», основна ідея якої - розгляд онлайн-маркетингу та його інструментів для ефективної роботи з інтернет-магазинами та корпоративними сайтами. Місце проведення конференції - Kharkiv Palace Premier Hotel.

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»