• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 23.03.2014 р.

Про що говорять цього ранку

Окупанти в Криму готують «зачистку» і наступ на материк

Російські окупаційні війська в Криму отримали команду з Москви «очистити» півострів від осередків опору українських військ до 25 березня.

Звідки у росіян ненависть, або Досвід свободи

Ні, не збагнути розумом Росію. Сонце російської історії, мрія жінок Зауралля і покровитель тигрів Приамур'я, Володимир Володимирович Путін, відхопивши Кримський півострів, наділив свою країну жахливим гемороєм. Прирік на міжнародну зневагу й ізоляцію. Позбавив Росію права бачити в ній адекватного і чесного партнера. Назавжди відштовхнув Україну. А вірнопіддані йому аплодують.

Обшуки у Ставицького і Присяжнюка: подробиці

Слідчі Генеральної прокуратури України провели 32 обшуки в офісах і приміщеннях, що мають відношення до екс-міністра енергетики та вугільної промисловості Едуарда Ставицького та екс-міністра аграрної політики і продовольства Миколи Присяжнюка. Вилучено мільйони доларів, коштовності, затримана бухгалтер фірм Ставицького.

Фельштинський: Третя світова війна почнеться у вересні 2015-го

Путін перейшов Рубікон. Він викреслив себе з європейської та світової спільноти, він бачить Росію лише новою імперію, що піднімається з руїн. Причому відроджує цю імперію він - Володимир Путін.

СБУ одягла наручники на одного з лідерів донецького сепаратизму

Служба безпеки України затримала в Донецьку лідера так званого «народного ополчення Донбасу» Михайла Чумаченка.

Не жити вчорашнім днем: антиросійський урок Криму для Донбасу

В України зараз є два варіанти поведінки: або намагатися грати в нав’язану Росією гру й пробувати голослівно кричати про повернення Криму, доводячи тим самим свою безсилість, або вивернути ситуацію на власну користь – і показати Півдню й Сходу України втрати й мінуси, які спіткали Крим після вступу в РФ. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»