• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 24.03.2014 р.

Про що говорять цього ранку

Путін хоче відібрати всі «російські» області України, - ЗМІ

Росія має намір «включити» до свого складу «всі російські області» України, включно з Києвом.

Вірогідність війни з Росією зросла, - глава МЗС

Небезпека початку війни Росії з Україною зростає, заявив виконуючий обов'язки міністра закордонних справ Андрій Дещиця.

Помічники Гітлера в Криму: вчора і сьогодні

Секція «Дельта» групи «Інформаційний Опір» підготувала довідку по колабораціоністам Криму в історичному контексті. За основу взяті дослідження Мирослава Мамчака.

Київ чекає рішення Генасамблеї ООН по демілітаризації Криму

Військово-політичне керівництво України має намір координувати процес передислокації українських військових з Криму з консолідованою позицією міжнародної спільноти, і в даний час чекає ухвалення Генеральною асамблеєю ООН рішення про демілітаризацію кримського півострова, заявив екс-глава Служби зовнішньої розвідки України Микола Маломуж.

Кінець «п'ятої колони»: чому проросійських політиків в Україні більше не буде

Всі 23 роки існування незалежної України в її політичному полі змагалися дві програми дій: одна передбачала європейську інтеграцію, інша - збереження «історичних зв'язків» з Росією.

В Європу без віз: чи може Україна отримати безвізовий режим з Євросоюзом

Початок ведення переговорів щодо лібералізації безвізового режиму між Україною та ЄС було покладено ще в жовтні 2008 року. У 2010 Україні був наданий план дій щодо запровадження безвізового режиму для короткострокових поїздок громадян України до держав-членів ЄС. У квітні наступного року був створений Національний центр по виконанню Плану дій з візової лібералізації. Але вже з квітня 2012 він не працював. І ось тепер Яценюк доручив Кабміну якнайшвидше виконати всі вимоги Плану дій.

Скарби екс-міністра (фоторепортаж)

Екс-міністр енергетики Едуард Ставицький - один з головних представників злочинного клану під назвою «Сім'я». Після обшуку в квартирах і офісах екс-міністра і його родичів у руки слідства потрапили матеріальні цінності майже на 10 мільйонів доларів.

 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»