• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 25.03.2014 р.

Про що говорять цього ранку

Рада з другого разу звільнила Тенюха і призначила на його місце Коваля

Верховна Рада призначила генерал-полковника Михайла Коваля в.о. міністра оборони країни.

Операція «Омега»: Путін перед другим стрибком

Перша частина російської спецоперації по анексії Криму завершилася. Всі казки про те, що рішення захистити «співвітчизників» виникло у Путіна спонтанно, викликають лише іронічну посмішку.

У Яценюка не поспішають допомагати військовим

Прохання в.о. міністра оборони Ігоря Тенюха із розв'язання проблемних питань щодо матеріально-технічного забезпечення Збройних Сил України було виконано лише частково.

«Правий сектор» вимагає «голову» Авакова

«Правий сектор» вимагає негайної відставки голови МВС Арсена Авакова та арешту всіх причетних до вбивства координатора «Правого сектора» Олександра Музичко співробітників спецпідрозділу «Сокіл».

Мінфін розраховує на $ 15-20 млрд екстреної допомоги МВФ

Обсяг екстреної допомоги Міжнародного валютного фонду Україні може скласти від $15 до 20 млрд, повідомив міністр фінансів Олександр Шлапак.

Острів Крим: божевільне завоювання навпаки

Коли Василь Аксьонов писав свій знаменитий роман, він вибудував фабулу розвитку Криму як ... острова - у книзі Аксьонова немає ніякого перешийка і саме тому більшовицьким ордам не вдалося його захопити. Владислав Сурков, який вважається в Москві організатором «кримської операції», має славу одночасно великого шанувальника літературних експериментів - і самий приголомшливий з них він поставив зараз, доручивши Сергію Аксьонову перетворити Крим на справжнісінький острів.

Божевільна весна в Карпатах (фоторепортаж)

Ця весна в Карпатах видалася божевільною. Протягом минулого тижня пейзаж змінювався від арктичного «білої безмовності» і снігопадів до капелі і розквітаючих зелених долин, а температура - від -5 до +18. Втім, такі контрасти характерні для Західної України. Піднятися на Говерлу і Петрос в цих умовах ризикували тільки любителі екстриму. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»