• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 26.03.2014 р.

Про що говорять цього ранку

Порошенко вибився в лідери електоральних симпатій українців

Майже чверть жителів України готова підтримати Петра Порошенка на президентських виборах 25 травня, про що свідчать дані соцдослідження, проведеного Центром соціальних і маркетингових досліджень «СОЦИС», Київським міжнародним інститутом соціології, соціологічною групою «Рейтинг» та Центром Разумкова і презентованого у середу Комітетом виборців України .

На кордоні з АР Крим зростає напруга - Держприкордонслужба

Кількість провокацій з боку російських військових поблизу кордону зростає, рапортують в Держприкордонслужбі.

Більше 80% українців прийдуть на вибори президента

Українці демонструють дуже високий рівень електоральної активності - близько 84% виборців готові або скоріше готові брати участь у волевиявленні на виборах президента України, запланованих на 25 травня.

Чому у ВМС України так і не знайшлося «Варяга»

Список кораблів і суден ВМС України, над якими на сьогоднішній день піднявся російський прапор, шокує. У складі нашого військового флоту залишилося 10 кораблів, катерів і суден забезпечення, окупантам ми здали 51.

Кадрова чехарда: у МВС і прокуратурі знову запахло великими сумами

Поки що про люстрацію ходять тільки дозвільні розмови і насправді ніякого механізму очищення силових органів від корупціонерів старого розливу не вироблено, цим з успіхом користуються авантюристи з минулого й донецькі кадри, що вижили.

Що покласти до рюкзака, якщо вас мобілізували до армії

Заходи часткової мобілізації передбачають призов військовозобов’язаних на військову службу. У багатьох з’являються запитання: а що з собою потрібно взяти людині, яка йде до війська?

Куди піти у Києві: культурні події тижня 27 березня-3 квітня

Майбутній тиждень потішить любителів року, джазу і театру.

 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»