• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 27.03.2014 р.

Про що говорять цього ранку

Російський наступ може початися в найближчі два дні - Марчук

Колишній міністр оборони і екс-секретар РНБО Євген Марчук заявляє, що в найближчі два дні Україна буде переживати найкритичніший момент своєї історії за всі роки Незалежності.

Вторгнення Росії до України: далі буде?

Після анексії Криму події розвиваються дуже тривожно для України. Український МЗС заявив про зосередження поблизу наших кордонів великої кількості російських військ. Військова розвідка США сповістила Конгрес про те, що ймовірність військового вторгнення Росії на територію східної України вельми висока.

МВФ обіцяє Україні багатомільярдний кредит

МВФ на рівні персоналу домовився з Україною про дворічний кредит у $14-18 млрд в рамках спільної міжнародної допомоги до $27 млрд.

Податки з українців братимуть за прогресивною шкалою

Кабінет Міністрів пропонує встановити прогресивну шкалу оподаткування доходів громадян.

Карл Волох: Що зажадає Росія від України на «мирних переговорах»?

Головне питання, як сформулював його мій товариш, «навіщо фашисти концентрують війська» на нашому кордоні, якщо не збираються нападати, навіщо викидають в трубу стільки грошей, якщо не мати наміру починати агресію? Хіба сам цей факт не говорить, що війна неминуча?

Валерій Чалий: ми вже всі зрозуміли, що є основною загрозою для України

В інтерв'ю Контрактам Валерій Чалий, експерт із питань зовнішньої політики і дипломат, заступник генерального директора з міжнародних питань аналітичного Центру Разумкова, розповів, що у Кремлі прорахувалися щодо настроїв на південному сході країни, а час багатовекторності для України вже минув.

В гостях у Тимошенко (фоторепортаж)

Представники громадського руху «Без парканів» відвідали особняк Юлії Тимошенко, розташований в елітному куточку Конча-Заспи - «Срібна затока». Ділянки з будинками тут продаються по $5-10 млн, а здаються в оренду за $10-35 тис. на місяць. Як розповів активіст Сергій Капустян, потрапити в будинок екс-прем'єра їм вдалося лише з другої спроби: місяць тому власниці не було вдома і охоронець пустив їх тільки у двір. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»