• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 01.04.2014 р.

Про що говорять цього ранку

У НАТО не підтверджують відведення російських військ від кордонів України

Генеральний секретар НАТО Андерс Фог Расмуссен не підтверджує відведення російських військ від українських кордонів і закликає Москву почати деескалацію ситуації.

Повар гострих страв: чи вдасться Путіну відродити Радянський Союз?

Прийнявши доленосне для майбутнього розкладу сил на пострадянському просторі рішення про анексію Криму, президент Володимир Путін зробив заявку на можливе відродження Радянської імперії.

Джемілєв розкритикував Росію на Радбезі ООН

Один з лідерів кримських татар, народний депутат України Мустафа Джемілєв виступив на неформальному засіданні Ради безпеки ООН в Нью-Йорку, скликаному з ініціативи представників України та Литви.

Дмитро Тимчук: чи повинна Україна вступати в НАТО?

Питання про перспективи вступу України в НАТО крутиться на губах у багатьох, але у високих кабінетах озвучується поки тільки пошепки.

Експерти назвали головну причину негараздів України

Основними причинами економічного відставання України є хабарництво і «некомпетентне» управління.

Наразі українці будуть платити пенсійний збір при купівлі валюти

В Україні вводиться обов'язковий пенсійний збір при операціях з купівлі валюти в готівковій та безготівковій формі за ставкою 0,5% від об'єкта оподаткування.

Година Землі: планета занурилася в пітьму (фоторепортаж)

У суботу, 29 березня о 20:30 люди по всьому світу вимкнули світло на одну годину, Годину Землі, щоб показати необхідність об'єднаних дій для вирішення питань екології.

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»