• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 03.04.2014 р.

Про що говорять цього ранку

ГПУ відзвітувала про затримання «беркутівців», яких підозрюють у розстрілі людей на Майдані

Співробітники Генпрокуратури, СБУ та МВС затримали 3 співробітників спецпідрозділу «Беркут» за підозрою у масовому розстрілі людей на вулиці Інститутській у Києві 20 лютого.

Наливайченко підозрює «російський слід» у масових вбивствах в Києві

На думку голови Служби безпеки Валентина Наливайченка, є підстави вважати, що до масових вбивств в Києві причетні співробітники ФСБ Росії.

Жарти в сторону: як американські санкції вдарили по «Сім'ї» Путіна

1 квітня МЗС Росії повідомило, що американський банк JPMorgan Chase заблокував переказ посольства Росії в Астані на адресу страхової компанії ВАТ «Согаз» «під приводом антиросійських санкцій». Страхова компанія «Согаз» контролюється банком «Росія», щодо якого США раніше ввели санкції.

Росіяни планували викрасти одного з кандидатів у президенти України

У Львівській області співробітники Служби безпеки України затримали двох громадян РФ, які планували захопити декількох заручників, один з яких є кандидатом в президенти.

Президентські вибори в Україні зірве лише військове вторгнення Росії

Зрив президентських виборів в Україні можливий у випадку військового вторгнення Росії. Про це в коментарі Тиждень.ua заявив голова правління Центру прикладних політичних досліджень «Пента» Володимир Фесенко.

США хочуть позбавити Фірташа всіх активів

Мін'юст США розкрив подробиці звинувачень проти українського бізнесмена Дмитра Фірташа, якого 12 березня заарештовано у Відні за запитом ФБР.

Американське життя сочинських цуценят (фоторепортаж)

Історія про американського лижника-слоупстайліста Гасе Кенуорті, який знайшов в олімпійському Сочі бездомних цуценят і вирішив взяти їх під свою опіку, стала відома всьому світу. На жаль, після місяця, витраченого на оформлення необхідних документів, прилетіти до Америки змогли тільки 2 цуценят і мама. Щасливо доставлені Мишко, Джейк і Мама вже непогано освоїлися на новій батьківщині.

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»