• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 04.04.2014 р.

Про що говорять цього ранку

У Кабміні назвали головного «спонсора» сепаратизму на півдні та сході України

Перший віце-прем'єр-міністр Віталій Ярема заявляє, що Віктор Янукович персонально фінансує сепаратистські акції на півдні та сході України.

Військові аналітики: Одеса може стати наступною ціллю путінського плану «Омега»

На сьогоднішній день продовжує залишатися актуальним питання щодо можливої дестабілізації Росією ситуації в Україні з подальшим введенням своїх окупаційних військ в південно-східні області.

Помилкове оподаткування відсотків по депозитах ліквідують

Скасування норми про звільнення відсотків за депозитами від 5% оподаткування в 2015 році в законі «Про запобігання фінансової катастрофи та створенні передумов для економічного зростання в Україні», є технічною помилкою, заявляє Міністерство фінансів.

Ярема: військове співробітництво з РФ - повне безумство

Офіційний Київ планує припинити військове співробітництво з Росією, повідомив перший віце-прем'єр України Віталій Ярема.

Ярош опублікував свою передвиборчу програму

Лідер партії «Правий сектор», кандидат у президенти України Дмитро Ярош оприлюднив свою програму, в якій обіцяє зупинити російську агресію, навести порядок в країні, провести прискорену економічну модернізацію та внести нововведення в зовнішню політику України.

«Свобода» пояснила свою нерішучість на Майдані

Лідер партії «Свобода» Олег Тягнибок заявив, що під час Майдану його партія свідомо пішла на деяку зміну іміджу і втрату рейтингу.

Політичне життя Януковича в Україні закінчено - дипломат

У Віктора Януковича немає політичного майбутнього в Україні, переконаний посол США в Україні Джеффрі Пайетт.

 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»