• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 08.04.2014 р.

Про що говорять цього ранку

Сепаратистам загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 10 років - закон

Верховна Рада України посилила відповідальність за посягання на територіальну цілісність і недоторканність країни і державну зраду.

Сепаратистам-терористам надано останній шанс скласти зброю. Ті прикриваються жінками

Захоплені на сході країни будівлі заблоковані правоохоронцями, якщо ситуація не буде вирішена мирним шляхом, то силовики будуть діяти згідно із законом про боротьбу з тероризмом, заявляє т.в.о. голови адміністрації президента Сергій Пашинський.

Народні обранці не виявили бажання боротися з корупцією

Верховній Раді України не вистачило голосів для включення до порядку денного пакету антикорупційних законопроектів.

Протистояння з Росією: перемогти Путіна можна його ж зброєю

Подій, що відбуваються зараз на Сході України, слід було очікувати. Про відповідну їхню підготовку було відомо ще два тижні тому. Але екстрені заходи прийняті не були. На що сподівалася українська влада? На великодушність Путіна? А в цей час пани з Кремля ще з кінця минулого року почали поступово докручувати гайки, що затискають залишки політичної свободи в Росії.

Британські військові експерти прорахували сценарії вторгнення Росії в Україну

Травень стане критичним періодом для дій Росії в Україні, вважають британські експерти з Королівського Об'єднаного інституту оборонних досліджень.

Бізнес Донецької, Харківської та Луганської областей підтримав територіальну цілісність України

Бізнес східної України - Донецької, Харківської та Луганської областей - підтримує територіальну цілісність і суверенітет країни, вважають в Європейській Бізнес асоціації.

Українських податківців перевірятимуть на детекторі брехні

Рядові співробітники Міністерства доходів і зборів України продовжують завдавати шкоди державі, знищуючи інформацію в базах даних, а також здійснюючи інші неправомірні дії.

 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»