• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 10.04.2014 р.

Про що говорять цього ранку

ПАРЄ позбавила Росію права голосу. Дії в Криму названі «збройною окупацією»

ПАРЄ проголосувала за розширення санкцій, первісно запропонованих у проекті резолюції щодо повноважень російської делегації - вона не тільки позбавляється до кінця року права голосу, але й не зможе працювати в керівних структурах асамблеї і брати участь у спостереженні за виборами.

Україна отримала нову редакцію закону про держзакупівлі

Верховна Рада України після кількох невдалих спроб мінімальною кількістю голосів - 226 - все-таки змогла прийняти за основу і в цілому нову редакцію закону про державні закупівлі.

Росія передислоковує свої диверсійні групи в Україні - експерт

За оперативними даними групи «Інформаційний Спротив», після проведених за останні дві доби українськими «силовиками» заходів у східних регіонах України, координаційним центром сепаратистів у Росії прийнято рішення посилити мережу координаторів ГРУ ГШ ЗС РФ, що діє на українській території.

Другого туру президентських виборів не уникнути - соціологи

У ході позачергових президентських виборів в Україні 25 травня ніхто не набере більше 50% голосів виборців, таким чином, другого туру волевиявлення не уникнути, впевнені соціологи.

Мета Путіна – окупація сходу і півдня України (європейська преса)

В європейській пресі з’явилися серйозні попередження західних дипломатів про ймовірне вторгнення армії Росії в Україну вже до кінця цього тижня. Газети в Європі також звертають увагу на послідовну позицію американської дипломатії на захист України від агресії Росії, яка проявляється, як заявляє держсекретар США Джон Керрі, в «організуючій ролі спецпідрозділів і агентів спецслужб Росії у витворенні обстановки хаосу у східних містах України».

Бажання полічити зірки: як українці перемогли на «чемпіонаті світу» серед книжок

Напередодні відкриття Книжкового Арсеналу ми зустрілись з дизайнерами зі Львова, з якими пов'язана чи не найвизначніша книжкова подія останнього часу: перемога на конкурсі в Болоньї, неофіційному «чемпіонаті світу» серед книжок.

Тварини - зірки інтернету (фоторепортаж)

Брати наші менші часто потрапляють в заголовки новин, але іноді окремі їх представники стають справжніми сенсаціями. Представники живої природи, які «підірвали» інтернет.

 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»