• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 14.04.2014 р.

Про що говорять цього ранку

Турчинов не проти проведення референдума про федералізацію України

Спікер Верховної Ради, в.о. президента України Олександр Турчинов не виключає можливості проведення всеукраїнського референдуму одночасно з проведенням президентських виборів, запланованого на 25 травня.

Офіційний Київ запросив допомогу ЄС у забезпеченні безпеки

Українська сторона розглядає можливість розгортання місії Євросоюзу в рамках Спільної політики безпеки і оборони як один з варіантів сприяння стабілізації ситуації в державі, заявляють у Міністерстві закордонних справ.

Зв'язки сепаратистів-терористів: Партія регіонів, КПУ, російські неонацисти

Журналіст ТСН.Тиждень виявив явну підтримку сепаратистських рухів людьми з Партії регіонів і КПУ. Він доводить, з фактами на руках, що так звані «господарі» міста знали і, можливо, навіть контролювали мітингувальників у Донецьку та Луганську.

Міліція на сході України тісно пов'язана з криміналітетом

Міліція на сході України тісно пов'язана з криміналітетом, тому їй вигідно ховатися за сепаратистами.

Зате ми робимо ракети: чи розуміють українці, що військова співпраця з окупантом неможлива

Загострення ситуації на південному сході України поки що змушує обговорювати теми політичного характеру: гасло федералізації, реформу місцевого самоврядування, близькість східних регіонів до Росії, яка не приховує своєї стурбованості європейською інтеграцією нашої країни.

«Зеленых человечков» можно уничтожать как террористов – юрист-международник

Забезпечують захоплення і блокування органів влади на сході України військові без розпізнавальних знаків, т.зв. «не комбатанти», не підпадають під захист Женевської конвенції і можуть бути знищені як терористи, впевнений юрист-міжнародник Олександр Задорожний.

Тимошенко передумала вести перемовини з сепаратистами і закликала до загальнонаціонального опору

Екс-прем'єр-міністр України, лідер ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко вважає за необхідне оголосити про організацію загальнонаціонального опору в Україні.

 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»