• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 06.08.2014 р.

Про що говорять цього ранку

Як вирішити проблему Путіна: поради помічника директора ЦРУ

Зайва делікатність шкідлива, особливо, коли маєш справу з росіянами, - впевнений спеціальний помічник директора ЦРУ при президенті Рейгані і віце-президент Національної розвідувальної ради при ЦРУ Герберт Мейер. Їм потрібно прямо говорити, що тобі потрібно. Скажімо, коли президента Рейгана одного разу попросили пояснити, в чому мета холодної війни, він відповів: «Ми виграємо, вони програють». Що ж, як сказав би той же самий президент: «Тепер знову доведеться по новій».

Путін уже не може відмовитись від України – Квасьнєвський

Президент Росії Володимир Путін став заручником власної політики по відновленню величі РФ і тепер не може відмовитись від України.

Число податків і зборів в Україні можуть скоротити з 22 до 9

Уряд України в рамках кардинальної податкової реформи пропонує скоротити число податків і зборів з 22 до 9, істотно переглянувши оподаткування прибутку і фонду оплати праці, а також підприємств аграрного сектора і спростивши адміністрування податків.

Coca-Cola відкликає рекламу з чотирьох російських телеканалів

Один з найбільших рекламодавців на російському ринку з річним бюджетом понад 2,5 млрд рублів - американська The Coca-Cola Company з серпня відкликала рекламу відразу з чотирьох федеральних телеканалів Росії.

У родичів Чуркіна хочуть відібрати Львівський автобусний завод

Чиновники Львівської облдержадміністрації розглянуть питання про застосування санкцій або націоналізацію російських підприємств, які працюють в області.

Price.ua розповів, як уберегти планшет від перегріву

У літню спеку техніка особливо часто перегрівається і ламається. Price.ua звернувся до фахівців за кваліфікованими рекомендаціями щодо захисту мобільних гаджетів від поломок, які можуть настати через вплив високих температур. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»