• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 11.08.2014 р.

Про що говорять цього ранку

Блок Порошенко на виборах може очолити Кличко або Яценюк, - УДАР

У пропрезидентський блок на позачергових виборах Верховної Ради увійдуть партії УДАР і «Солідарність», а список може очолити Віталій Кличко або Арсеній Яценюк.

«Київстар» призупинив роботу в Криму - в офіс прийшли окупанти

Оператор мобільного зв'язку «Київстар» тимчасово припинив надання послуг зв'язку в Криму.

США оцінює збитки від санкцій Росії у 715 міліонів доларів

США у 2013 році імпортували сільськогосподарської продукції (рибу і продукцію лісового господарства включно) до Росії на 1,3 млрд доларів, з них 55% склали продукти, що потрапили під відповідні «продовольчі» санкції РФ.

Коли варто йти у mobile: розрахунок ефективності для інтернет-магазинів. Ексклюзивний аналіз від експертів компанії Promodo

Вартість створення мобільної версії сайту складає $7 тис., а вартість створення мобільного додатку під iPhone і Android - $15 тис. Крім того, ще треба витратитися на підтримку: мобільна версія сайту обійдеться у $2 тис./місяць, а мобільний додаток - у $3 тис./місяць. У яких же випадках мобільні додатки і мобільні версії сайтів дійсно необхідні?

Гіркин і його бойовики охороняють донецький маєток Януковича - МВС

Головна бойова задача ватажка бойовиків Ігоря Гіркина і його терористів - це охорона розташованого в Донецьку будинку колишнього президента України Віктора Януковича.

Суботник на Майдані

У суботу кияни знову масово вийшли на Майдан. Анонсований раніше суботник залучив близько трьох тисяч осіб, які протягом декількох годин звільнили Хрещатик від барикад і наметів.

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»