• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 13.08.2014 р.

Про що говорять цього ранку

НБУ укріпив курс гривні 

Національний банк України за підсумками торгів на міжбанківському валютному ринку в середу з 14:00 зміцнив офіційний курс гривні з досягнутого напередодні історичного мінімуму 13,139331 грн/$ 1 до 13,110661 грн/$ 1. 

Турчинов доручив оприлюднити декларації усіх депутатів 

Голова Верховної Ради Олександр Турчинов доручив Апарату парламенту оприлюднити декларації усіх народних депутатів України. 

Депутат Бригинець вимагає відключити гарячу воду у Верховній Раді 

Народний депутат Олександр Бригинець («Батьківщина») вимагає відключити гарячу воду по всьому Києву без винятків для чиновників і депутатів. 

У Росії почали зростати ціни на продукти 

Уряд РФ зафіксував факти зростання закупівельних цін на продукти після введеного ембарго на поставки з Євросоюзу та інших країн, що підтримали санкції проти Росії. 

Кількість туристів у Криму впала вдвічі 

Самопроголошені кримські власті чекають, що до кінця року півострів відвідають три мільйони туристів. 

У Путіна залишилося менше року - російський політтехнолог 

Час працює проти Путіна, і, якщо йому не вдасться найближчим часом знайти способи підтримати поточний рівень життя росіян, то обвал буде раптовим і різким, заявив в інтерв'ю Газета.ru голова Фонду ефективної політики Гліб Павловський. 

Суперповня в усьому світі 

Минулого тижня жителі Землі мали можливість насолодитися надзвичайним явищем - супермісяць. Таке відбувається, коли Земля і Місяць максимально наближені один до одного і проходять по близькій траєкторії, на відстані всього 356,8 тис. км. Під час суперповні супутник нашої планети виглядає на 14% більше і світиться на 30% яскравіше звичайного. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»