• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 04.09.2014 р.

Про що говорять цього ранку

Дешево і сердито: Крим підбиває підсумки літа-2014

Кримчани підраховують зароблене за літо. Правда, цього року можна говорити, швидше, про збитки. Кількість тих, хто відпочивав, у порівнянні з минулими сезонами скоротилося в кращому випадку вдвічі. Причому, кожен турист витратив на 250 доларів менше, ніж зазвичай.

Українців можуть почати штрафувати за прострочену оплату комуналки

Пеня за несвоєчасну оплату житлово-комунальних послуг може бути введена з 2015 року, заявила начальник управління економіки систем життєзабезпечення Мінрегіону України Наталія Хоцянівська.

НБУ і банки визначили коридор для гривні

Національний банк України і 40 найбільших українських банків домовилися підтримувати обмінний курс гривні на рівні 12,4-12,9 UAH / USD.

Путіну вигідно перемир'я на Донбасі - Нємцов

Президенту РФ Володимиру Путіну перемир'я на Донбасі потрібно для того, щоб російські війська закріпилися й зайняли необхідний плацдарм для подальшого просування по території України.

Порошенко виклав Меркель своє бачення миру на Донбасі

Президент України Петро Порошенко заявив федеральному канцлеру Німеччини Ангелі Меркель, що вітає готовність російської сторони до реалізації спільного плану дій щодо мирного врегулювання ситуації на сході України і сподівається, що такий план може стати основою для консультацій тристоронньої контактної групи 5 вересня.

 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»