• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 16.09.2014 р.

Про що говорять цього ранку

Опублікований текст законопроекту про особливий статус Донбасу

У Верховній Раді України зареєстрований президентський законопроект про введення особливого порядку самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей терміном на три роки, а також про проведення позачергових місцевих виборів у цих регіонах 7 грудня нинішнього року.

Медведчук пропонує перетворити Донбас в автономний анклав

Лідер "Українського вибору" Віктор Медведчук пропонує змінити назви Донецької та Луганської областей і заснувати нові територіальні утворення.

Верховна Рада ратифікувала Угоду про асоціацію Україна - ЄС

Верховна Рада України у вівторок ратифікувала текст Угоди про асоціацію Україна - Європейський Союз.

У Верховну Раду проходять п'ять політсил, - опитування

П'ять політичних сил можуть потрапити до Верховної Ради. Про це свідчать результати соціологічного опитування, проведеного Центром соціальних і маркетингових досліджень СОЦІС 5-10 вересня у всіх регіонах України, крім окупованого Криму і підконтрольних терористам районів Донбасу.

Україна просить у ЄС ще 2 мільярди допомоги

Український уряд просить Єврокомісію надати додаткові 2 млрд євро у вигляді макрофінансової допомоги, яка буде направлена ​​до бюджету.

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»