• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 01.10.2014 р.

Про що говорять цього ранку

Кабмін відсторонив від обов'язків голову МОЗ Мусія

Кабінет міністрів відсторонив від посади міністра охорони здоров'я Олега Мусія і звільнив першого заступника міністра Руслана Салютін.

США вимагають негайно вивести російські війська з України

У Держдепартаменті США знову висловили стурбованість у зв'язку з регулярними порушеннями режиму припинення вогню з боку проросійських бойовиків та Росії. Про це на брифінгу у вівторок заявила спікер Держдепу США Джен Псакі.

Баррозу написав лист у відповідь Путіну

Президент Європейської комісії Жозе Мануель Баррозу направив відповідь президенту Росії Володимиру Путіну на його лист від 17 вересня, в якому російський президент запропонував переглянути положення Угоду про асоціацію між Україною та ЄС.

ЄС затвердив концепцію реформ у сфері безпеки України

Представники країн-членів Європейського союзу в рамках засідання комітету з політичних питань і питань безпеки узгодили концепцію громадянської місії радників ЄС щодо реформи сектора цивільної оборони України.

У Москаля кажуть, що Росія перекинула на Луганщину 200 диверсантів

З боку Гуково в Ростовській області РФ в Україну зайшли дві сотні чоловік у цивільному з військовою виправкою для формування розвідувально-диверсійних груп.

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»