• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 12.10.2014 р.

Про що говорять цього ранку

Порошенко пообіцяв демобілізацію строковиків тільки після встановлення миру в Донбасі

Президент Порошенко заявив, що демобілізація солдат строкової служби в Україні відбудеться лише після встановлення стійкого перемир'я на Донбасі.

Путін велів відкликати військових з "навчань" в Ростовській області

Президент РФ Володимир Путін доручив Міноборони повернути до місць постійної дислокації війська, що проходили навчання на полігонах в Ростовській області.

У рубля немає світла в кінці тунелю - Die Welt

У боротьбу з Путіним вступили фінансові спекулянти усього світу. І проти них у нього коштів немає. Між Путіним і фінансовими ринками вже йде протистояння, і його результат матиме надзвичайно серйозні наслідки для майбутнього курсу Кремля.

Люстрацію необхідно провести стрімко - політолог

Політолог Тарас Березовець переконаний, що час для проведення реальної люстрації в Україні дуже обмежена. Реакційні сили готові взяти реванш.

ДТЕК попросив "Айдар" піти з ТЕС в місті Щастя

Компанія ДТЕК Ріната Ахметова попросила військовослужбовців 80-ї бригади та батальйону "Айдар" піти з Луганської ТЕС в місті Щастя, яка належить холдингу. Про це повідомляється на сайті ДТЕК.

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»