• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 13.10.2014 р.

Про що говорять цього ранку

Діти кукурудзи, або «Новоросія» як зомбі-атракціон

Чи не заладилася «Новоросія», не склалося. Мова навіть не про відкликання російських військ з «навчань». Війська для тамтешнього царя чисто м'ясо, і він їм може влаштувати ще скільки завгодно подібних потіх, був би кураж. Є загальне відчуття провалу. Один з заливисто солов'їв «російської весни» письменник Сергій Шаргунов після відвідин Донбасу так охарактеризував тамтешнє настрій, і своє теж: розгубленість.

Ціна незалежності: ми готові помирати за свободу, але нам соромно за неї платити

Ситуація насправді досить критична: нам потрібно стиснути зуби і заплатити за свій європейський вибір і за свою свободу. Ця зима, можливо, буде першою такою важливою і вирішальною. Ми вже довели, що готові померти за свободу, а тепер доведеться пройти ще одне випробування – банально заплатити за неї з власної кишені.

Луганські терористи почали агітацію за свої "вибори" та "референдум"

Луганські бойовики почали "передвиборчу агітацію", роздаючи на захоплених територіях листівки з повідомленням про "вибори та референдум".

Названий претендент на пост міністра оборони України

Очолити міністерство оборони України, замість пішов у відставку Валерія Гелетея, може командувач Національною гвардією Степан Полторак.

Порошенко: Про демобілізації зараз не може бути й мови

Про повернення українських військ із зони АТО в місця постійної дислокації поки не може бути мови.

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»