• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 14.10.2014 р.

Про що говорять цього ранку

Опалювальний сезон розпочнеться 1 листопада

Опалювальний сезон розпочнеться з 1 листопада, повідомляє Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ. При різкому зниженні температури, опалювальний сезон може бути розпочато і раніше.

Порошенко: мітинг Нацгвардії спровокували закордонні спецслужби

Вчорашній мітинг військових Нацгвардії (колишніх бійців внутрішніх військ) у будівлі Адміністрації президента на вулиці Банковій у Києві - провокація закордонних спецслужб. Про це в Запоріжжі заявив президент Петро Порошенко.

В Україні скасовано святкування 23 лютого

Президент України Петро Порошенко підписав указ, згідно з яким щорічно 14 жовтня відзначатиметься День захисника України.

Рада призначила нового міністра оборони

Верховна Рада України у вівторок прийняла відставку міністра оборони України Валерія Гелетея і призначила на його місце запропонованого президентом України командувача Нацгвардією Степана Півторака.

Україну не повністю влаштовують нові газові пропозиції Росії - Продан

Україна позитивно оцінює наміри Росії скоротити розмір першого траншу оплати газового боргу з $ 2 до $ 1,45 млрд і обсяг поставки газу в зимовий період - з 5 до 4 млрд кубометрів, однак цього недостатньо для вирішення проблеми, заявив міністр енергетики та вугільної промисловості Юрій Продан.

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»