• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 16.10.2014 р.

Про що говорять цього ранку

Фонд гарантування вкладів не був розрахований на кризову ситуацію - екс-заступник голови НБУ

Нацбанк вже визнав, що Фонд гарантування вкладів фізосіб не в змозі розібратися з усіма вкладниками потенційно проблемних банків. Але Фонд і не був розрахований на це, а нинішня кризова ситуація ніяким Фондом погаситися не може, зазначає екс-заступник голови НБУ Сергій Яременко.

Падіння цін на нафту для Росії страшніша санкцій

Падіння цін на нафту, частково викликане "сланцевої революцією" в США, вдарить по Росії та Ірану сильніше, ніж санкції Заходу.

У вересні українці продовжили скуповувати долари і знімати валютні депозити

Українці у вересні 2014 купили готівкової іноземної валюти на $ 264 600 000 більше, ніж продали. У порівнянні з минулорічними обсягами ($ 678 700 000) це в 2,6 рази менше.

НАТО: масового відводу військ РФ від українського кордону немає

У НАТО кажуть, що альянс буде вітати відведення російських військ з прикордонного з Україною регіону Росії, але поки не бачить жодних "істотних рухів" в цьому напрямку.

ВВП України впаде нижче найбільш песимістичних прогнозів

Знищення бойовиками промислових підприємств на Сході України призведе до того, що Україна недоотримає 8-9% ВВП, хоча раніше самі негативні прогнози давали не більше 8%.

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»