• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 20.01.2015 р.

Про що говорять цього ранку

І сепаратисти і українська армія жертвують мирним населенням - заява Amnesty International

Ескалація воєнних дій на сході України з учорашнього дня призвела до загибелі багатьох цивільних осіб, включаючи дітей, а ще більша кількість людей піддає серйозній небезпеці, заявила Amnesty International, повторюючи свій заклик до обох сторін забезпечити захист цивільного населення в умовах бойових дій.

На наших очах непомітно почалася Третя світова війна

Ми ще не в змозі назвати точну дату її початку. Можливо, це анексія Криму, можливо, «повстання» у Луганську та інших містах Східної України, а, може бути, момент, коли був збитий малайзійський «Боїнг». Третя світова - це війна нового типу, що розгортається в інших площинах, тому з описом її переломних точок і природи виникають методологічні складності, - попереджає польський професор історії Кшиштов Ясевич.

Податки-2015: підвищення ставок, нові акцизи, посилення тиску на бізнес і доходи фізосіб

Обіцяне зниження податкового тиску так і залишилося на рівні розмов. Наприклад, ще в грудні 2014 року уряд обіцяв ліквідувати цілий перелік неефективних податків. У їх число тоді потрапили збір за місця для паркування транспортних засобів, туристичний збір. На жаль, але в прийнятому документі про їх скасування - ні слова.

НБУ має намір закрити небанківські обмінники валют

Національний банк України планує заборонити небанківським компаніям працювати на ринку обміну готівкової валюти.

62% росіян заявили про настання економічної кризи в країні

Майже дві третини жителів Росії (62%) вважають, що країна вже переживає економічну кризу, хоча на їх матеріальному становищі це поки не позначається.

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»