• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 22.01.2015 р.

Про що говорять цього ранку

Бізнес відповість «тінню», або Роздутий бюджет недореформаторов

Уряд Яценюка в очікуванні фінансової допомоги МВФ підготував і провів через Раду дуже дивний бюджет - з фантастичними прибутками, величезними адміністративними витратами і розширеною податковою базою. Все ще залишається надія, що після візиту місії МВФ бюджет переглянуть, але поки доводиться дивуватися тому, що є.

Не працює: українець приречений стати героєм або інфантильним 45-річним алкоголіком

Чим далі, тим більше наша прогресивна громадськість вимагає перетворити Україну в казарму. Щоб, значить, військовий стан, і все під контролем. Ледь що - відразу, розумієш розстріл і гауптвахта, а хто не зрозумів - тому відразу в диню. І тоді, думає громадськість, настане порядок і перемога.

Крила української авіації

Сьогодні, в безпрецедентно важких політичних і економічних умовах, вести бізнес в Україні дуже і дуже непросто. Це твердження подвійно справедливо, якщо мова йде про таку технологічну і регламентовану галузь як авіація. Про тенденції ринку авіаперевезень, підсумки 2014-го року та плани на поточний рік «Контракти» поговорили з начальником департаменту авіакомпанії «Міжнародні Авіалінії України» (МАУ) з продажу в Європі та Північній Америці Андрієм Павленко.

На ті ж граблі: Навіщо депутати поспішали з прийняттям податку на нерухомість і на авто з великим двигуном?

Податок на нерухомість і на «авто з великим двигуном» за законом не підлягає сплаті, принаймні, в 2015 році, оскільки місцеві ради не брали і не могли прийняти та офіційно оприлюднити до 15 липня минулого 2014 рішення про встановлення таких податків і зборів .

"Киборги" пішли з донецького аеропорту

Українські воїни, які захищали Донецький аеропорт, змушені були відступити з нього, повідомляє батальйон спецпризначення "Азов".

Автор: «Контракты»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»