• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 25.01.2015 р.

Про що говорять цього ранку

Ненадання фіндопомоги Україні призведе до колапсу, - Баррозу

Україна потребує більш масованої фінансової підтримки з боку міжнародних партнерів і така підтримка повинна бути надані швидко, інакше наслідки можуть бути вкрай негативними як для України, так і для Заходу.

Яресько назвала вартість одного дня війни для України

Витрати на військові дії на сході України залишаються значними і суттєво впливають на фінансовий стан країни, заявила міністр фінансів Наталія Яресько.

Порошенко терміново скликає РНБО

Президент України Петро Порошенко терміново повертається з Саудівської Аравії для проведення засідання Ради національної безпеки і оборони у зв'язку з терактом в Маріуполі.

Бойовики захопили селище Червоний Партизан - Тимчук

Ситуація в зоні конфлікту в Донбасі продовжує залишатися вкрай напруженою. Після невдалих штурмів на ділянці Красногорівка-Авдіївка, російсько-терористичні війська перенесли свої зусилля на ділянку північніше. В результаті бою супротивник просунувся вперед і зайняв селище Червоний Партизан, атакувавши Троїцьке, але так і не просунувшись до нього.

Турчинов звинуватив російських військових в обстрілі Маріуполя

Українські військовослужбовці надійно захищають обстріляний бойовиками Маріуполь від наступу супротивника, заявив секретар РНБО України Олександр Турчинов.

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»