• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 27.01.2015 р.

Про що говорять цього ранку

Країна розбитих вітрин: Путін придумав нову модель окупації

У Кремлі придумали нову, абсолютно антиімперську модель окупації - ми контролюємо територію, а утримує її країна, у якої ми відрубали шматок землі. Саме цю модель Путін намагається нав'язати Порошенко.

Теорія навали, або Ніяких переговорів з зомбі

Здавалося, після напруженого очікування танкового кидка на Київ, після кривавого Іловайського котла і розстрілу пасажирського автобус під Волновахою країну нічим більше не зачепити - все найстрашніше пережито, показники болю досягли максимуму. Але маріупольська трагедія винесла переживання на новий рівень. Розвіялися останні сумніви, що ми маємо справу з відвертим злом.

Введений режим надзвичайної ситуації в Донецькій і Луганській областях - Яценюк

Кабмін прийняв рішення про введення режиму надзвичайної ситуації на території Донецької та Луганської областей, повідомив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк.

Обама заявив про нові санкції проти Росії

Президент США Барак Обама заявив, що занепокоєний розвитком ситуації на сході України і готовий до нових заходів з посилення тиску на Росію.

Москва зацікавлена паралізувати європейський газовий ринок заради зростання цін - експерт

Заявивши про створення так званою ЛНР власної авіації, терористи можуть уразити газопровід «Уренгой-Помари-Ужгород», зупинивши цим подачу газу в Європу.

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»