• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 11.03.2015 р.

Про що говорять цього ранку

Навіщо Кадиров взяв на себе вбивство Нємцова

У «чеченську версію» вбивства Бориса Нємцова не вірять ні російські, ні українські політики. Але вона зручна Путіну і не зашкодить Кадирову, а лише зробить його більш самостійною політичною фігурою.

«Чарівний копняк»: якими будуть банки після кризи

Банкіри на всьому пострадянському просторі розмірковують над тим, як мають змінитися банки. Зрозуміло, що колишніми вони вже не зможуть бути, так само як і їх топ-менеджери. Образ людини в строгому костюмі,що педантично виконує бюрократичні процедури, зникне природним чином.

Україні знадобиться більша фінансовадопомога, ніж очікувалося - Єврокомісія

У найближчі роки Україні, цілком ймовірно, знадобиться більша фінансова допомога, ніж очікувалося.

Ціна вугілля, або Окупація за наш рахунок

Рінат Ахметов перетворився на найбільшого лобіста "енергонезалежності" Україна. Саме так менеджери ДТЕК, фактичного монополіста української енергетики, називають необхідність забезпечити поставки вугілля з територій, підконтрольних "ДНР" та "ЛНР", простіше кажучи - Росії.

Росіяни таємно перевели до Британії десятки мільярдів євро - The Times

У Великобританію за минулі 10 років були таємно переведені капітали на суму близько 100 млрд фунтів стерлінгів (більше 138 млрд євро), у тому числі з Росії.

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»