• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 22.03.2015 р.

Про що говорять цього ранку

Школа «Покоління Y» разом з Kontrakty.ua навчатимуть журналістиці, монетизації соцмереж і кризовим медіа-комунікацій

Київська школа прикладної журналістики «Покоління Y» спільно з порталом Kontrakty.ua розпочинає другий курс навчання під назвою «Журналістіка.Соцсеті.PR». Програма складатиметься з трьох блоків, розрахованих як на досвідчених чи починаючих журналістів, так і на тих, хто використовує в своїй роботі соцмережі, а також займається медіа-комунікаціями.

Нуланд сказала, коли Штати дадуть Україні зброю

США можуть надати зброю Україну в разі ескалації ситуації на Донбасі.

Яресько запропонувала карати керівників збанкрутілих банків

Міністр фінансів України Наталія Яресько закликає притягати до відповідальності банкірів, які керували банками, і своїми діями, у тому числі з ознаками шахрайства, спричинили банкрутство фінансових установ.

Чому в київських ресторанах клієнтів розважають, а не смачно годують?

Чомусь ресторанний бізнес сприймається багатьма як якась особлива сфера з високим потенціалом для творчості, ресторатори - такими як би художниками своєї справи, а ознакою хорошого або вартого уваги ресторану є його очевидне відмінність від інших. Таке враження, що основне призначення ресторану - не смачно поїсти за нормальні гроші в чистоті й затишку, а саме здивувати і отримати винятковий лайф-експірієнс.

Прокурор Наташа дорожче, або Іржаве велич Росії

Культ відважних дослідників морів-океанів - водних, повітряних, космічних - був в СРСР міцним і потужно працював на прославляння влади. Недарма ж Путін, відроджуючи радянські архетипи, то літає, то під воду лізе - в батискафі або так, в гідрокостюмі, за амфорами. Але ось потрапили в біду російські дослідники океанських глибин - і, на відміну від папанинцев, ніхто особливо їх долею не переймається, новинні зведення не відкриваються повідомленнями про критичну ситуацію на борту дослідницького судна «Академік Микола Страхов».

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»