• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 08.04.2015 р.

Про що говорять цього ранку

Андрій Фаворов: Нафта по 60 доларів - найкращий час для проведення реформ в Україні

Про ціни на нафту і газ, про ситуацію в енергетиці сьогодні говорять всі - від міністрів і депутатів до бабусь на лавці. Іноді навіть складно зрозуміти, хто ж більше обізнаний. І ще складніше з'ясувати, а чи є у когось чітке уявлення, що робити і куди рухатися. «Контрактам» вдалося поговорити саме з такою людиною: Андрій Фаворов, директор компанії «Енергетичні ресурси України», не тільки володіє величезним практичним досвідом, але й оцінює ситуацію в галузі з точки зору західного інвестора.

Експерт спрогнозував розмір річної інфляції в Україні

При стабільному курсі і сприятливому врожаї можна очікувати деякого уповільнення темпів зростання споживчих цін до кінця 2015 року, але річний показник інфляції навряд опуститься нижче 30%, вважає головний економіст Dragon Capital Олена Бєлан.

Прибуток Газпрому за два місяці звалилася на 70%

Прибуток російської компанії Газпром за два місяці 2015 впав на 70%. У Федеральній митній службі Росії повідомили у вівторок, 7 квітня, про падіння прибутку Газпрому від експорту газу протягом січня-лютого до $ 7,4 млрд.

Україна шукає можливість екстреного доступу до валютних ресурсів - WSJ

Україна веде перемовини з декількома країнами про валютні своп-лінії щоб підвищити термінові грошові резерви країни, заявив у вівторок перший заступник директора-розпорядника Міжнародного валютного фонду (МВФ) Девід Ліптон, пише The Wall Street Journal.

Банк Коломойського збільшує статутний капітал на 5 мільярдів

ПриватБанк збільшує статутний капітал на 5 млрд грн, або на 27,6% - до 23101 млн грн шляхом додаткового випуску акцій.

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»