• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 22.04.2015 р.

Про що говорять цього ранку

Луценко анонсував зняття недоторканності з 7 депутатів

Голова фракції "Блок Петра Порошенка" у Верховній Раді Юрій Луценко сподівається, що парламент зніме недоторканність з сімох депутатів 22-24 квітня

Кабмін має намір повернути "диктаторські закони" про обов'язкову реєстрацію SIM-карт

Абоненти мобільного зв'язку повинні будуть укладати договори на надання телекомунікаційних послуг з використанням SIM-карти.

Україні порадили, як не втратити Крим

Голова парламенту Грузії Давид Усупашвілі дав кілька порад українцям щодо того, як не втратити Крим.

Як боротися з крадіжками контенту ТВ-провайдерами?

Ринок платного ТБ чекає падіння і повний відхід у тінь, якщо телеканали не будуть ініціювати жорсткі перевірки провайдерів на предмет показу ними платних каналів в умовно-безкоштовних аналогових пакетах. В таких умовах правовласники недоотримують колосальні доходи за трансляцію своїх програм. Тотальний піратський рай: домогосподарства майже на законних умовах користуються краденим товаром.

Василь Іванчук - Буремний геній українських шахів

Ну, що, я починаю розповідь про шахістів української національної команди. І перше слово, яке, помолившись над шахівницею, станеться про нашого Буремний генія, незмінного першого номера України, - Василя Іванчука.

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»