• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 12.05.2015 р.

Про що говорять цього ранку

Отрута з Перемоги, або Лікар Путіна не винен

Найбільш символічною подією 70-річчя Перемоги було те, що її відзначали голосно і урочисто як у Москві, так і в Києві, і в Луганську, і в Донецьку. Всі пускали сльозу, клялися дідами і слухали одні й ті ж пісні. От же, от же воно, спільне! Як би не так

Росія повинна заплатити Україні $ 350 мільярдів за агресію на Донбасі

Росія повинна заплатити Україні приблизно 350 млрд дол - саме в таку суму оцінюються завдані нею збитки, пов'язані з руйнуваннями на Донбасі.

Українські олігархи зацікавлені в тому, щоб Україна була успішною і єдиною - Джеффрі Пайєтт

В Україні проходять українсько-американські командно-штабні навчання у Львівській області. На окупованих територіях новини про українсько-американське співробітництво подають у вкрай негативному світлі. Російська пропаганда подає інформацію таким чином, ніби США винні у збройному конфлікті на Донбасі. Своїми оцінками ситуації щодо Донбасу і дій Росії в ефірі передачі «Донбас. Реалії »на Радіо Свобода поділився посол США в Україні Джеффрі Пайєтт.

Путін робить все, щоб Росія стала сировинною колонією Китаю - політолог

Росія цікавить Китай в якості сировинної колонії для його воєнізованої економіки, тому розраховувати на ефективне співробітництво РФ і КНР було б безперспективно.

Меркель пояснила Путіну, які пункти Мінська-2 не виконуються

Сепаратисти на Сході України не пускають українську гуманітарну допомогу, не відвели все важке озброєння і не поспішають обмінюватися полоненими.

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»