• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 14.05.2015 р.

Про що говорять цього ранку

Виробництво пекла або Звідки взялось «російське питання»

Сьогодні знову поговоримо про те, як працює політична машина і, зокрема, про те, що «інтерес системи» є головним чинником у цій роботі.

Останній «правильний мент» Донбасу

Микола Миколайович Козир, підполковник міліції у відставці, колишній начальник міліції міста Теплогірськ, що на Луганщині, колишній заступник начальника УБОЗу міста Стаханова, тієї ж Луганської області. Був викрадений сепаратистами 8 липня 2014. За деякими даними зараз знаходиться в підвалах СБУ міста Луганська. Але його пошуком і звільненням ніхто українського боку не займається. Чому?

Банки не хочуть залучати дорогі ресурси на тривалі терміни

В даний час банки пропонують за короткостроковими вкладами настільки ж високі відсотки, як і за довгостроковими. Заступник голови правління ПУАТ «Фідобанк» Геннадій Піонтковський пояснив «Контрактам» причини такої стратегії і розповів, як довго це триватиме.

За що Кім Чен Ин розстріляв міністра оборони КНДР

Останнім часом у світовій пресі стали часто з'являтися повідомлення про репресії, що розгортаються в Північній Кореї. Останнім таким повідомленням стала заява південнокорейської Національної служби розвідки, яка 13 травня повідомила про те, що на початку травня був розстріляний колишній міністр оборони КНДР Хен Ен Чхоль. Історик і викладач Сеульського університету аналізує, чому Кім Чен Ин жорстокіший за батька і діда.

Швидко і дорого: банкіри пропонують клієнтам необтяжливі стосунки

Вже майже півтора року банки працюють в умовах форс-мажору і з перемінним успіхом вирішують проблему залучення коштів населення. В результаті депозитні ставки на даний момент, на думку більшості експертів, досягли піку. І, згідно з усіма об'єктивними показниками, далі підвищуватися не повинні. Контракти з'ясували в українських банків, як довго ще ставки будуть триматися на високому рівні, якою буде різниця в цінах залучення короткострокових і довгострокових ресурсів і наскільки ситуація в банківському секторі близька до стабілізації.

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»