• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 20.05.2015 р.

Про що говорять цього ранку

США змінюють тактику у врегулюванні конфлікту в Україні - FT

Сполучені Штати активізувалися в питанні українського конфлікту напередодні моменту перегляду Європейським союзом санкцій відносно Росії.

На сайті Ради з'явилася «дошка ганьби»

Статистика активності народних депутатів з'явилася на сайті Верховної Ради, повідомляють Контракти.

Польське МЗС чекає скасування віз для українців з 2016 року

Під час саміту "Східного партнерства" в Ризі може бути прийнято позитивне рішення про скасування візового режиму в 2016 році для громадян України та Грузії.

Вирок президенту, або Єгипетські страти

Європа, день якої ми тут щойно святкували, залишається для нас рожевою мрією в блакитних хмарках. Вона щось на зразок понеділка, починаючи з якого ми заживемо по-новому. Кожний понеділок виявляється не тим, та ще ускладненим наслідками відпалу на вихідних, а тому вимагає дбайливого ставлення до себе. А тут так: або дбайливе, або нове життя. Усе найкраще в підсумку залишається попереду.

Чому двох російських спецназівців взяли в полон тільки через рік після початку війни?

Вчора у всіх ЗМІ пройшла інформація про захоплення в полон двох російських спецназівців у селищі Щастя, при цьому акцент був зроблений на те, що це не "відпускники", "добровольці" або "терористи", а саме кадрові військовослужбовці ЗС РФ, що діяли у складі свого штатного підрозділу, і вбили бійця нашої 92-ї омбр. Росія, як завжди, сказала, що не причому, а ЛНР заявили, що полонені - це їх міліціонери. У мене питання - чому інформація про полонених потрапила в пресу, та ще й з відео, саме зараз?

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»