• Посилання скопійовано

«1С:Управління невеликою фірмою для України» для клієнтів ПриватБанку

ПриватБанк і український партнер 1С вивели інструмент управлінського обліку для вітчизняного бізнесу на новий рівень.

«1С:Управління невеликою фірмою для України» для клієнтів ПриватБанку

Понад 2 000 нових користувачів уже працюють в 1С онлайн зі спрощеною реєстрацією. Тепер, щоб почати користуватися програмою, клієнтам ПриватБанку достатньо зареєструватися та запустити 1С за пару хвилин. Відеоінструкції допомагають зробити це ще швидше. Крім того, новий користувач отримує в подарунок 30 днів безкоштовної роботи.

На сьогодні це найкраща в Україні система планування, обліку, аналізу та контролю діяльності підприємства. Користувачі економлять гроші, відмовившись від дорогих серверів, програмного забезпечення та їх обслуговування. Усю роботу із супроводу та налаштування виконує український партнер 1С. Завдяки цьому робота доступна завжди в «новій версії».

1С онлайн працює в інтернет-браузері на будь-якому пристрої: комп’ютері, планшеті та навіть смартфоні. Достатньо підключення до Інтернету. Без тривалих запусків системи та доопрацювань – в 1С онлайн уже є все для управлінського обліку.

Для зручності клієнтів у сервіс уже включено безкоштовну обробку до 1С для інтеграції з банком. Вона дозволяє легко виконувати обмін платіжними документами з банком, зручно працювати із зарплатним проектом, отримувати актуальні курси валют НБУ та ПриватБанку, керувати податковими накладними для електронної реєстрації ПДВ і багато іншого. Сервіс розроблено спеціально для клієнтів ПриватБанку – таких функцій немає в типовій версії програми.

Докладніше про можливості 1С онлайн дізнайтесь за посиланням.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: ПриватБанк

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»